A menyasszonyi csokor – hogyan és mit válasszunk?

Azt már tudjuk, hogy egyetlen menyasszonyi ruha sem teljes egy csodálatos virágcsokor nélkül, amely az esküvő napján viselt egyik legértékesebb kiegészítő. Bár a menyasszonyi csokor az ókorig visszanyúló hagyomány, azt láthatjuk, hogy évről évre fejlődik a trendeknek, de annak a bátorságnak is köszönhetően, amelyet a nők manapság sugároznak a személyes igényeik tükrében.

Napjainkban a virágművészek minden esküvő alkalmával új személyiségeket és kihívásokat fedezhetnek fel a menyasszonyi csokrokon keresztül. A legklasszikusabb elrendezésektől a legegzotikusabb és legszokatlanabb csokrokig érkeznek kérések. Mint ilyen fontos kiegészítő fontos, hogy passzoljon a menyasszony ruhájához, legyen az egy alkalmi ruha esküvőre, egy klasszikus vagy egy extravagáns dizájner darab.

A menyasszonyi csokor kiválasztása nagyon fontos döntés, mert ez lesz az a kiegészítő, amely teljessé teszi az öltözéked, és minden fotón és emlékén jelen lesz. Íme néhány ötlet és javaslat a tökéletes virágcsokor kiválasztásához!

Milyen menyasszonyi csokrot válasszak?

Milyen fajtái vannak a menyasszonyi csokornak? És milyen ruha illik a csokorhoz? Színes menyasszonyi csokor legyen vagy egyszínű? Kérdések, amelyek felmerülhetnek, de minden menyasszonyhoz és minden ruhatípushoz van egy álomcsokor, szóval ne ess pánikba!

Egzotikus menyasszonyoknak, túláradó személyiséggel

Magától értetődik, hogy ez a csokor egy erős, élénk személyiséget dicsér, amely gyönyörűen rezonál élénk árnyalatokkal és a megszokottól eltérő elemekkel. Azoknak szól, akik nemcsak azok, de szeretik is, ha magabiztosnak és kreatívnak látják őket.

Egyszerű menyasszonyoknak, akiket természetességük jellemez

Ha egyéniséged az egyszerűség és a kifinomultság jellemzi, akkor egy kevés, de több színből összeállított csokor a megfelelő számodra. Ezzel eltávolodsz a megszokott színvilágtól, miközben megőrzöd a minimalista, de egyszerű irányvonalat.

Klasszikus menyasszonyoknak, akik őrzik a hagyományok narratív fonalát

A kedvenc virágokból összeállított fehér, közepes méretű csokor az egyik legklasszikusabb verzió. A hagyományok soha nem avulnak el, mint a rózsa, de közben megőrzik frissességüket.

Menyasszonyoknak, akik valami másra vágynak

Mint tudod, a kreativitásnak nincsenek határai. Tehát, ha valami egyedit, különlegeset szeretnél, valami olyat, ami ritkán látható az ilyen rendezvényeken, akkor az lehet egy ritkább növényekből készült csokor.

Elegáns menyasszonyoknak, akik szeretik a csillogást

Egy dolog biztos, a nagy napon minden nő jobban szeretne tündökölni, mint valaha, hogy mindenki megjelenését felülmúlja, és valóban érezze, hogy ez a nap róla és a szerelméről szól. Ebből a szempontból tehát egy csokor ékszerekkel és díszekkel kombinálva megfelelő választás lehet.

A menyasszonyi csokor kiválasztásánál mindenekelőtt a vágyaidat és álmaidat kell figyelembe venni. Még a legújabb trendek sem változtathatják meg a véleményed arról, hogy milyen virágot szeretnél a csokorba beletenni, hiszen ugyanolyan fontos, mint a ruha kiválasztása. De ne feledd, hogy a legmegfelelőbb csokor tervezése és kiválasztása a sziluettedtől, a ruha színétől, az esküvő tematikájától és az évszaktól függően is történhet, legyen az egy vízesés típusú, egy nyitott, könnycsepp, avagy egy kisebb kerek csokor.

És te milyen menyasszonyi csokorra vágysz? Bármit is választasz, gondolj arra, hogy a várva várt napon vele együtt fogsz ragyogni a határtalan boldogságtól!

Kép forrása: Freepik.com

Hirdetés (X)

Megosztás