Otthonod stílusa tükrözi a személyiséged

Mutasd az otthonod, és megmondom, ki vagy! Házunk vagy lakásunk sokat mesél rólunk, hiszen akarva-akaratlanul is saját ízlésünk szerint formáljuk azt. A sokféle kialakítható stílus között könnyű elveszni, ezért érdemes átrágni a lehetőségeinket.

Ahhoz, hogy egy szemrevaló, egységes összképet alkossanak berendezéseid, első lépésként ajánlott egy lakberendezési stílust kiválasztani, és azt követni. Egy-két személyes tárgy becsempészése, a kedvenc illatod és pár növény még inkább személyessé fogja tenni otthonodat.

Ha még keresed önmagad, esetleg nem vagy biztos az elképzeléseidben, akkor sem kell feltétlenül lakberendező segítségét igénybe venned. Hozzáértő oldalakon találhatsz olyan cikkeket, amikből ihletet meríthetsz vagy megismerhetsz különböző irányzatokat. Érdemes megnézned továbbá a Dublino Home dekorációs kellékeit is.

Szabályok, amiket érdemes betartani

A kevesebb néha több, tartja a mondás. Ezt érdemes akkor is szem előtt tartani, amikor otthonod berendezéséről van szó. A szemnek is kellemesebb látványt kölcsönöz, ráadásul a tereket is tágasabbá varázsolja, ha nincs telezsúfolva minden helyiség.

Ugyanez igaz a rendrakásra is, hiába szeretik kevesen csinálni ezt a házimunkát. Csak próbáld ki egy hétig, hogy elpakolsz magad után. Biztosan észre fogod venni, mennyivel kellemesebb érzés egy ilyen környezetben élni, mint a káoszban.

Kerüld a színkavalkádot! Legfeljebb három szín használatát szokták ajánlani ahhoz, hogy harmonikus kinézete lehessen otthonodnak. Ha ezt az íratlan szabályt betartod, akkor a kiegészítőket tekintve maradj a fő színeid árnyalatainál, hogy egységes maradhasson az összkép.

Előfordulhat az is, hogy még egyáltalán nincs elképzelésed arról, milyen környezetben érzed jól magad. Design bútorokkal nem lőhetsz mellé ebben az esetben sem, betartva a három szín szabályát és szem előtt tartva az egyszerűség elvét. Ilyen különleges, egyedi berendezéseket és kiegészítőket pár kattintással be lehet szerezni a Dublino Home oldalán.

Stílusválasztó

Az egyszerűség híveinek nagy kedvence a minimalista design, amivel egy nyugodt és harmonikus légkört teremthetsz otthonodban a letisztultságának köszönhetően. Ehhez hasonlóan a skandináv stílus is az egyszerűséget képviseli, de természetességet sugároz. Mindkét design világosabb és tágasabb tereket eredményez.

A luxus kedvelői imádni fogják az art deco stílust. Az egyszerűséget elkerüli ez az irányzat, mégis ízléses keretek között teszi kényelmesen fényűzővé otthonodat. Ha az időtlen szépséget akarod látni környezetedben, akkor a klasszikus elegancia világát érdemes kipróbálnod.

Csak érezd jól magad benne!

Mindenkinek más az ízlése, egy dolgot viszont ne felejts el: az a legfontosabb, hogy neked tetszen, és te érezd jól magad a saját otthonodban! A Dublino Home design bútoraival pedig nem hibázhatsz, ha minőséget keresel, legyen szó bármelyik stílusról.

Hirdetés (X)

Megosztás